gratis CHECKLIST

De ideale start van je dag.

Met deze gratis checklist begin je je dag in helderheid, rust en focus. Ontwikkeld om je zorgen, gedachten en spanning meteen los te laten en met een big smile de deur uit te gaan.

Wil jij eindelijk de vrijheid, helderheid en kracht voelen om helemaal jezelf te zijn?

Hoe zou het zijn als je niet meer hoefde te forceren, ploeteren en moeten? Dat je niet meer de behoefte zou voelen om alles onder controle te krijgen en na te jagen? En in plaats daarvan echt kon ontspannen, in het nu leven en genieten van deze wereld? Stel je voor dat je je hart zou volgen. Dat je in elke situatie helemaal jezelf zou zijn. En dat je keuzes zou maken vanuit authenticiteit, rust en vertrouwen. Wat zou er gebeuren als je leven eindelijk echt voelt als jóúw leven?
Dit is wat coaching je gaat brengen. 

Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakes.

Ergens knaagt er iets.

Soms lijkt het alsof het leven je overkomt, in plaats van dat jij aan het roer staat van jouw mooiste leven. Want wat wil je nu eigenlijk écht? Van buiten lijkt ’t alsof je het goed voor elkaar hebt, maar van binnen voelt dat eigenlijk niet zo. Je hebt het gevoel dat je leeft naar de verwachtingen van anderen en hebt moeite met keuzes maken. Constant ben je bezig met wat anderen denken en wil graag dat ze jou waarderen om wie je bent.

Je leeft vooral in het verleden of de toekomst, omdat je maar blijft terugdenken aan iets dat al gebeurt is of omdat je steeds wil plannen en vastleggen. De balans en innerlijke rust zijn ver te zoeken. Signalen van stress en ongelukkigheid merk je soms wel eens op, maar stop je het liefst weg. ‘Wat zeur ik nou eigenlijk?’ en ‘ik moet dit zelf kunnen oplossen’ zijn gedachten die regelmatig voorbij komen. 

Je weet dat er meer mogelijk is.

Iets diep in jou weet dat het ook anders kan. Die zorgeloosheid van vroeger, herinner je je die nog? Hoe fijn zou het zijn om weer dat vertrouwen in jezelf terug te vinden? Om in een split second lastige knopen door te hakken? Om je niet druk te maken om wat anderen vinden, omdat je je zo goed voelt bij je eigen pad? Je bent echt klaar voor de volgende stap. Je wil weten wie je bent en wat belangrijk voor je is. Groeien, dát is wat je wil. Je verlangt intens naar balans en ein-de-lijk meer rust in dat hoofd.

Eigenlijk gewoon naar een stabiele basis. In jezelf.
En ik kan niet wachten om je hierbij te helpen.

Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.

Ik weet hoe je je voelt. I’ve been there. Ik werkte hard, was constant mijn best aan het doen voor anderen en het leek alsof ik het goed voor elkaar had. Ik voldeed aan het plaatje. Maar ergens voelde ik dat het niet goed zat en het was nooit goed genoeg. Ik kon er alleen mijn vinger niet op leggen.

Fast forward naar nu en ik leef het leven zoals ík dat wil. In vrijheid, in liefde, in verwondering en always learning. Nu ben ik niet meer bezig met ‘het goed doen voor anderen’ en ik ervaar een diep gevoel van rust, oneindige mogelijkheden en geluk. Ik heb ontdekt welke rol je intuïtie speelt in het leiden van een magisch mooi leven en die kennis deel ik het allerliefst met jou.

Sinds ik dit heb ontdekt, is mijn leven veranderd.

Zorgeloos jezelf zijn, dat leek wel iets onmogelijks. Maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen: dat is het niet. Het is écht binnen handbereik. Ik heb altijd gedacht dat ik het allemaal zelf wel kon en wilde het per sé zelf uitvogelen. Pas toen ik met coaches ben gaan werken, kwam ik erachter hoe ongelooflijk fijn het is als je je 100% eerlijke verhaal kwijt kan. Iemand van buiten die met een scherpe, heldere en ervaren blik mee kan kijken in jouw leven. Als ik eerder had geweten hoeveel rust, herkenning, begrip en bewustzijn coaching me zou brengen… 

ANNE-BINDELS-coaching-2