Wil jij je ambities en dromen waarmaken?

Verlang je naar een leven vol energie en voldoening?

Wil jij eindelijk de vrijheid, helderheid en kracht voelen om te doen wat je het liefste wil?

Van buiten lijkt ’t alsof je het goed voor elkaar hebt, maar van binnen voelt dat eigenlijk niet zo.

Je wéét dat je meer in je mars hebt dan dat er nu uit komt, maar niet precies wat en vooral hóé.

Het voelt soms alsof het leven je overkomt, in plaats van dat jij aan het roer staat van jouw mooiste leven.

Je stelt het waarmaken van je dromen steeds maar uit, want ‘dit is nog niet het moment’ en ‘je moet eerst nog…’

Je bent veel bezig met wat anderen van je denken en wil graag aan hun verwachtingen voldoen.

Je bent vaak met je hoofd ergens anders, terugdenkend aan een gesprek of scenario’s voor de toekomst uitwerkend.

De balans en innerlijke rust zijn ver te zoeken. Signalen van stress en ongelukkigheid merk je op, maar stop je het liefst weg.

‘Wat zeur ik nou eigenlijk?’ en ‘ik moet dit zelf kunnen oplossen’ zijn gedachten die regelmatig voorbij komen. 

Stel je eens voor: hoe zou het zijn als jij écht je ambitie zou volgen?

Je zet de stap om te doen wat je diep van binnen echt wil, kent je talenten en dromen en durft er volledig voor te gaan. Je voelt je energiek, gepassioneerd en je zelfvertrouwen groeit met de dag. Je voelt dat er een vuur is aangewakkerd en dat vuur wordt steeds sterker. Tegelijkertijd ervaar je een diepe rust in jezelf. Je kiest voor jezelf, ontwikkelt ware zelfliefde en hebt nog zoveel meer te geven aan je vrienden, familie en de wereld om je heen.

Je voelt je vrij, in balans en krachtig. Je maakt je potentieel waar.

Iets diep in jou weet dat het ook anders kan. Die zorgeloosheid van vroeger, herinner je je die nog? Hoe fijn zou het zijn om weer dat vertrouwen in jezelf terug te vinden? Om in een split second lastige knopen door te hakken? Om je niet druk te maken om wat anderen vinden, omdat je je zo goed voelt bij je eigen pad? Je wil de volgende stap nemen. Ergens voor gaan, dát is wat je wil. Je verlangt naar ein-de-lijk meer rust in dat hoofd.

Eigenlijk gewoon naar een stabiele basis. In jezelf.
En ik kan niet wachten om je hierbij te helpen.

Je dromen volgen en ambitie waarmaken is 100% mogelijk

Het traject

Ik beloof het: je kunt echt je leven leiden op de manier waarop jij dat wil. Durven te gaan voor dat waar je hart sneller van gaat kloppen, zinvol werk te doen en betekenisvolle relaties te hebben. In mijn coachingsprogramma geef ik je weer grond onder de voeten en handvatten om jouw potentieel in de wereld te brengen.

Dit programma duurt 3 maanden en is te volgen als geheel, maar je kunt er ook voor kiezen om een losse sessie te boeken. Samen gaan we aan de slag met de volgende onderdelen:

 1. Waar sta ik nu?
 2. Wat zijn mijn super powers en waar ligt mijn potentieel?
 3. Wat is mijn brandstof?
 4. Wat droom ik van, wat is mijn ambitie?
 5. Wat houdt me tegen?
 6. Wat vertelt mijn kompas me?
 7. De kracht van strategie

Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion. - Rumi

It’s true! De wereld heeft je hard nodig. Je hebt je talenten niet voor niets gekregen en ik weiger te accepteren dat jouw super powers verloren gaan. Ik zie het dan ook als mijn persoonlijke missie om jou weer in contact te brengen met jouw potentieel. 

Wat levert het op?

We zorgen samen dat jij helderheid krijgt in je ambities, talenten en je diepere kern. Je gaat de touwtjes in handen nemen en echt actie ondernemen richting het leven zoals jij het voor je ziet. Ik beloof je dit: het blijft niet bij dromen.

Hier kun je op rekenen:

 • Je hebt duidelijk inzicht in je talenten en potentieel
 • Je weet waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt
 • Je hebt helder wat jij essentieel vindt in je leven
 • Je kunt omgaan met je innerlijke criticus en saboteurs
 • Je hebt een heldere visie en durft daarvoor te gaan staan
 • Je weet wat je hart je vertelt en waarom jij hier bent
 • Je hebt een duidelijk stappenplan om je leven te leven zoals jij het voor je ziet
ANNE-BINDELS-coaching-2

Gecertificeerd Consciousness Coach®

Opleiding geaccrediteerd door

Je investering

Aandacht geven aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling is een investering in jezelf. Allereerst investeer je tijd en neem je verantwoordelijkheid voor je dromen en ambities. Het coachingprogramma bestaat uit een kennismaking en 6 sessies van 1 uur. Je werkt daarnaast aan opdrachten die de impact van de sessies vergroten.

Als je jezelf deze mogelijkheid tot persoonlijke groei gunt, is je financiële investering voor het gehele programma 1250,- incl. btw. Liever in termijnen betalen? Dat kan, dan betaal je 3 x 444,- per maand.

Tip: de meeste werkgevers geven je de mogelijkheid om in coaching te investeren vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget (POB) of opleidingsbudget. Een gelukkige, gemotiveerde jij is goud waard! Het zakelijke tarief voor het programma is gelijk aan de particuliere tarieven, maar dan excl. btw.

Anne-Bindels-spreker-coach

Dit is Anne

De twinkeling die iemand in z’n ogen krijgt als het kwartje is gevallen, daar doe ik het voor. Als er contact is gemaakt met dat ongelooflijk wijze deel in jezelf.

Ik weet hoe het is om tot het besef te komen dat je eigenlijk niet goed weet wie je nou echt bent. Om het gevoel te hebben dat je geleefd wordt. 

Daarnaast ken ik de impact van het verliezen van een van de belangrijkste mensen in je leven en het dealen met een burn-out. En ik weet daarom ook dat het mogelijk (nee, essentieel!) is om ondanks alle uitdagingen van het leven je hart te volgen.

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die wil groeien! Dat hoeft niet moeilijk, zwaar of pijnlijk te zijn. Maar je moet wel de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling willen nemen. En ik beloof je, dat is het waard. Hier lees je meer.

Ja, zeker! Ik zeg altijd: niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er een gebruiken. Het kan zo zijn dat je vastzit of problemen ervaart in je leven en daar hulp bij wil. Maar het kan net zo goed zijn dat je bepaalde doelen hebt, die je in je eentje maar lastig kunt bereiken. Ook dan kan ik je coachen. Denk maar aan een topsporter. Die heeft een doel voor ogen en een coach die daarbij helpt.

Goede vraag, want er zijn inderdaad veel overeenkomsten. Voor een goede vergelijking ga ik even uit van een BIG-geregistreerde psycholoog en een geaccrediteerd coach.

Een psycholoog helpt je met psychische problemen en mentale problematiek. Jullie gaan in op gedrag en vragen als: waarom doe ik wat ik doe? Waar komt dat vandaan? De aandacht ligt veel in het verleden en het heden. Bij een psycholoog ben je in therapie.

Een coach focust met jou op wie je bent, wie je wil zijn, waar je heen wil en hoe je daar gaat komen. Je leert dingen vanuit een ander perspectief te zien, in mogelijkheden te denken en (bij mij) je bewustzijn te vergroten. Als iets uit je verleden je in de weg staat, is daarvoor zeker aandacht, met als doel te komen waar je wil zijn. De focus ligt op de toekomst.

Een goede coach zal je altijd verwijzen naar een psycholoog bij het vermoeden dat er (ernstige) psychische problemen zijn.

Ga op je gevoel af. Zegt er iets in jou: ‘ja, doe het!’, plan dan gewoon een telefonische kennismaking in. Luister niet naar die innerlijke criticus, die heeft namelijk overal wel wat over te zeggen. Trekt het je aandacht? Go for it.

Je hoeft alleen jezelf te overtuigen. Als het niet goed voelt, is een coachtraject met mij blijkbaar niet wat je op dit moment nodig hebt. Wees trouw aan jezelf en luister naar je gevoel.

Je kunt hier meer over mij lezen. Kort gezegd: ik ben millennial, ben jong volwassen geworden omdat ik ingrijpende dingen heb meegemaakt, ik heb veel gereisd en van de wereld gezien. Daarnaast heb ik een universitair diploma, ervaring in de start-up en consultancywereld en een gerenommeerde coachopleiding afgerond. Deze kennis, wijsheid en ervaring zet ik met alle liefde in voor iedereen die zijn of haar ambities realiteit wil maken. Dit doe ik op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel level gemixt met super praktische handvatten. Voor mij een gouden combinatie.

In sommige gevallen wel. Je hebt een aantal opties:

 •  Je werkgever vergoedt de kosten vanuit je persoonlijke opleidingsbudget (POB). Coaching is flink goedkoper dan de meeste opleidingen en cursussen. Daarnaast is het helemaal gericht op jou en daarmee veel effectiever.
 •  De arbodienst van het bedrijf waar je werkt vergoedt de kosten. Dit is in veel gevallen mogelijk rondom burn-out preventie. Gemiddeld kost een burn-out 60.000 euro, volgens het Zilveren Kruis. Een coachtraject gericht op omgaan met stress wordt dan opeens een heel aantrekkelijke optie.
 • Als particulier kun je de kosten inclusief btw opgeven als scholingskosten bij je belastingaangifte. Je kunt dan een deel terug krijgen. Voorwaarde is dat het traject in verband moet staan met inkomensverwerving en of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Voor zelfstandig ondernemers: je kunt de kosten opgeven als bedrijfskosten.
 • Je bent student of hebt inkomsten rond het minimumloon. Ik vind dat coaching toegankelijk moet zijn voor iedereen die aan zichzelf wil werken en geef daarom (in beperkte mate) korting aan deze groepen. Neem even contact op voor meer informatie.

Ben je bang dat je er nog niet klaar voor bent? Of weet je niet of nu het juiste moment is? Bedenk dan wat het je kost om op dezelfde manier door te blijven gaan. Is dat je het waard?

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst zelf thuis aan de slag? Dat kan. Hier vind je mijn gratis goodies waarmee je zelf een goede start kan maken. Je ontvangt dan meteen wekelijkse tips, inspiratie en nieuwtjes van mij – no spam, just good stuff.