Van insecure overachiever naar inner peace met power.

Voordat ik eindelijk rust in mijn hoofd kreeg, voordat ik een immens diep vertrouwen in mezelf vond, voordat ik wist wat mijn pad was… Was er een typische millennial die zichzelf nooit goed genoeg vond. Niet in haar werk, niet in haar vriendschappen, niet in haar manier van leven. En die dacht dat harder werken haar verder zou brengen, om telkens maar teleurgesteld te worden. Die altijd bevestiging nodig had van anderen en constant bezig was met wat haar omgeving dacht en vond.

Dus ja, ik begrijp je. Helemaal. En ik deel graag mijn verhaal met je.

Corporate flexing, ambitie en de springplank

Voordat ik als professioneel getraind Consciousness Coach® aan de slag ging, trainde ik mijn corporate spieren in de start-upwereld en als management consultant. 

Ik was ambitieus, wilde alles leren en ging altijd maar door. En ik vond het leuk! So far, so good, toch? Schijn bedriegt, want onder de oppervlakte voelde ik wel dat ik dat iets essentieels aan het wegduwen was. 

Er ‘moest’ namelijk vanalles. Familie, vrienden en collega’s vonden altijd overal wat van en ik wilde aan die verwachtingen voldoen. Maar eigenlijk was ik het zelf die belachelijk hoge eisen stelde. En dat had ik te laat door. 

Ik heb aan den lijve ondervonden wat er gebeurt als je jarenlang aan jezelf voorbijgaat. Als je dat wijze stemmetje in je achterhoofd negeert. En ergens weet je heel goed dat je geen ruimte geeft aan the real you. Ik kan je vertellen: dat is hét recept voor een quarterlifecrisis.

En als je eenmaal overspannen bent, paniekaanvallen krijgt of een burn-out hebt, vraag je je af of je hier werkelijk ooit nog helemaal uit gaat komen. Of je je niet aanstelt, of dat het niet normaal is. En of dit dan eigenlijk wel de juiste baan voor je is, of je nog wel gelukkig bent in je relatie. Eén ding weet ik zeker: die vragen zijn de springplank in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Het is je eerste stap vooruit!

Ik koos ervoor mijn hart te volgen zonder enige garantie. En ik ben er om anderen te helpen dit ook te doen, omdat ik geloof dat een leven in vrijheid, balans en vol power voor iedereen bereikbaar is.

Life is a wild and beautiful thing.

Ik zag in dat ik iets wist dat levens kon veranderen

Het is een reis geweest, en die reis zal nooit meer stoppen. Ik heb veel dingen ontdekt waarvan ik had gewild dat iemand ze me eerder had verteld. Nog steeds vraag ik me regelmatig hardop af waarom we de ‘basic rules of living a good life’ niet op school hebben geleerd. Serieus, waarom niet?!

Deze verwondering (OK, en ergernis) heb ik omgezet in mijn missie om millennials weer in connectie met hun kern te brengen. Hier zit mijn hart en mijn ziel in. Ik geloof voor 100% dat ik hier ben om dit ten uitvoer te brengen.

Want ik kan je vertellen dat ik op een gigantische schatkist ben gestuit toen ik mijn persoonlijke ontwikkeling serieus ging nemen. Ik kwam er onder andere achter dat er een werkelijk, tastbaar verband bestaat tussen je intuïtie volgen en een gevoel van helderheid, vrijheid en rust ervaren. 

Het is tijd om het anders te gaan doen en dus tijd om deze inzichten, tools en practices door te geven. Aan jou. Bij mij krijg je de unieke combinatie van spirituele groei en praktische stappen. Ik sta erom bekend dat ik de diepte in ga en mijn vinger snel op de zere plek leg. Scherp én met humor, want het hoeft echt allemaal niet zo serieus. Let’s have fun!

Ik gun jou het inzicht dat je al alles in huis hebt. Dat je doet waar je van houdt en precies zoals jij het wil. Pas als jij in connectie met jezelf leeft en van jezelf houdt (ja, echt waar), kun je waarde terug gaan geven aan de wereld. 

The journey is about unlearning fear and remembering love.

gratis werkboek

Wijs jezelf de weg.

Wil je met meer rust en vertrouwen keuzes maken? Dat kan echt, ik beloof het. Met het Inner Compass werkboek heb jij in 3 simpele stappen helder wat jij écht belangrijk vindt. Gratis cadeautje van mij!

Inner compass: in 3 simpele stappen naar jouw kernwaarden